Ehdot

Minimiveloitus 1h. Siivouspalvelu minimiveloitus 2h. Ylimenevältä ajalta (>15 min) pyöristys ylöspäin aina seuraavaan puoleen tuntiin.

Palveluaikamme on arkisin klo 8.00−17.00. muista ajoista sovitaan hinta erikseen.

Kertaluonteiset palvelut laskutetaan heti palvelun suorittamisen jälkeen (maksuehto 7pv netto). Sopimuspohjaiset säännölliset palvelut laskutetaan kerran kuukaudessa (maksuehto 14 pv netto). Maksukehotuksesta peritään 7 euron ylimääräinen laskutuslisä.

Peruutukset 2 työpäivää ennen sovittua palvelua, myöhemmin peruutetusta veloitetaan 50 % ja kokonaan peruuttamatta jätetystä 100 %.

Työt suoritetaan asiakkaan omilla työvälineillä ja aineilla, ellei toisin sovita.

Sosiaalipalvelujen tarpeessa oleville henkilöille voimme tarjota palveluitamme ilman arvonlisäveroa. Tästä vaihtoehdosta annamme mielellämme lisätietoja.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Kotitalousvähennys

Kaikki yksityishenkilöt ovat oikeutettuja saamaan palveluistamme kotitalousvähennyksen verotuksessaan.

Vuonna 2024 kotitalousvähennys on 60 % työn osuudesta, maksimivähennys vuodessa 3500 euroa. Maksimivähennyksen saat kun ostamiesi palveluiden työn osuus on yhteensä 6000 euroa. Omavastuuosuus on 100 euroa. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi saada yhteensä 7000 euron vähennykset.

Kotitalousvähennystä saa myös kotitaloustöistä, jotka tehdään vanhempien tai isovanhempien kotona. Vain palvelujen maksaja on kuitenkin oikeutettu vähennyksiin.

Kotitalousvähennystä voi hakea jälkikäteen ilmoittamalla ostetut kotitaloustyöt veroilmoituksessa/-ehdotuksessa. Veroilmoitukseen tulee liittää verohallinnon lomake 14A, jolloin verottaja huomioi vähennyksen suoraan verotuksen lopputuloksesta (esim. 1500 euron vähennyksellä maksat 1500 euroa vähemmän veroa).

Kuitteja maksetuista laskuista ei tarvitse liittää veroilmoitukseen, mutta ne tulee kuitenkin säästää, sillä verotoimisto voi pyytää niitä tarvittaessa. Jos haluat saada kotitalousvähennyksen heti hyväksesi, voit hakea ennakonpidätysprosentin pienennystä verotoimistosta soittamalla tai käymällä henkilökohtaisesti paikan päällä.

Tarkista ajantasaiset tiedot kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta: vero.fi