Palvelut

Kotipalvelu Kamomilla on vuonna 2012 perustettu yritys, joka tarjoaa palveluita ikäihmisille. Toimimme Länsi-Vantaalta käsin ja Vantaan lisäksi voimme tarjota palveluitamme myös Espoon tai Helsingin puolelle sopimuksen mukaan.

Tarjoamamme tukipalvelut ovat kunnan (Vantaa, Espoo, Helsinki) valvomaa palvelua, josta on mahdollisuus tehdä kotitalousvähennys. Tukipalvelumme voivat myös täydentää kunnan tarjoamia sosiaalipalveluita.

Voimme tarjota palveluitamme ilman arvonlisäveroa silloin kun asiakkaan toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi iän tai sairauden takia. Tämä edellyttää palvelusopimuksen ja -suunnitelman tekemistä.

Kotipalvelu Kamomillan tavoitteena on tukea ikääntyviä ihmisiä asumaan kotonaan ja tarjota yksilöllisiä palveluita asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tarjoamme palveluitamme myös palvelutaloissa asuville senioreille, jotka tarvitsevat esimerkiksi asiointiapua kaupassa tai lääkärillä käydessään. Myös omaishoitajan lyhytaikaiset sijaisuudet kuuluvat tarjontaamme.

Palvelumme on luotettavaa, osaavaa ja yksilöllistä. Toimimme aina asiakasta kunnioittaen ja toimintamme on vastuuvakuutettua. Meillä on myös salassapitovelvollisuus.

KOTIAPU

Kaipaatko apua kotiaskareissa? Me voimme auttaa kodin siivouksessa, ruoanvalmistuksessa, tiskauksessa, pyykinpesussa, silittämisessä jne.

ASIOINTIAPU

Olisiko helpompaa ja mukavampaa mennä yhdessä? Me voimme lähteä mukaasi esimerkiksi kauppaan, lääkäriin, pankkiin, apteekkiin, harrastuksiin.

HOIVA-APU

Pelkäätkö kaatumista suihkussa? Me voimme olla tukenasi ja apunasi peseytymisessä, pukeutumisessa jne.

OSTOSAPU

Kun et itse pääse tekemään hankintoja, voimme auttaa esim. vaatteiden, kenkien tai pienten kodinkoneiden yms. hankinnassa.

VIRKISTYSTOIMINTA

Haluaisitko ulkoilla, mutta yksin lähteminen on vaikeaa? Tai lukisitko mielelläsi kirjaa, mutta heikentynyt näkö rajoittaa lukemista? Vai olisitko vain vailla juttuseuraa? Me voimme lähteä kanssasi ulkoilemaan, lukea sinulle kirjaa ja lehtiä ääneen tai keskustella kanssasi sinulle tärkeistä aiheista.

Kotipalvelu Kamomilla vastaanottaa myös Vantaan kaupungin Omaishoitajan Vapaapäivä Kotiin -palveluseteleitä.

Apuna kävelyllä Apuna ostoksilla